top of page

FAQ

Welke werkwijze hanteer je?

Tijdens de coaching focussen we ons op jou, en zorgen we ervoor dat jij zelf in staat bent om je vragen op te lossen en je doelen te bereiken. Deze vooruitgang heb je zelf in de hand en ik help je  met hoe je daar kan komen. 

 

We starten altijd met het onderzoek naar jou vraagstuk, de aanleiding daarvan en de onderliggende oorzaken. Zo werken we samen op een dieper niveau, dan je zonder mijn hulp zou doen. Hierbij maak ik gebruik van mijn kennis over menselijke emoties en hoe ons brein werkt. 

 

Mijn aanpak is heel praktisch, wat wil zeggen dat je aan de slag gaat met concrete acties om een volgende stap te zetten.

Hoe zien de sessies er uit?

​Coaching is maatwerk. Daarom bied ik geen vaste programma’s aan, maar stem ik het traject af op jouw coachvraag. Tijdens een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen en brengen we in kaart wat jij nodig hebt.

​Afhankelijk van je thema bestaat het traject uit 4-8 sessies van ongeveer 1,5 uur. 

​Ik reserveer twee uur zodat we de mogelijkheid hebben om uit te lopen. Ik vraag jou ook om twee uur vrij te houden in je agenda zodat we de sessie rustig kunnen afronden en alles wat ter sprake komt voldoende aandacht kunnen geven.

Wat zijn de tarieven? 

Mijn particuliere tarief bedraagt €90,- per sessie van ongeveer 1,5 uur exclusief 21% btw. 

Voor zakelijke trajecten, maak ik een voorstel op maat. 

Kan ik een afspraak annuleren?

Een afspraak annuleren is kosteloos tot uiterlijk 48 uur voor de afspraak. Bij annulering tot 24 uur voor de afspraak wordt 50% van de consultkosten in rekening gebracht. 

Bij annulering binnen 24 uur voor de afspraak worden de volledige consultkosten in rekening gebracht. Bij afwezigheid op een afspraak zonder berichtgeving worden ook de volledige kosten van het consult gefactureerd. 

bottom of page