top of page

Ouderschap begint met de kracht van verbinding, zowel tussen partners als met het groeiende leven binnenin. Als verloskundige heb ik het voorrecht gehad om bij vele geboortes aanwezig te zijn en te zien hoe deze verbinding zich ontwikkelt tijdens de zwangerschap en de geboorte. 

Het ouderschap brengt ook uitdagingen met zich mee. Het is belangrijk om tijd te nemen voor zelfzorg en om ondersteuning te zoeken wanneer dat nodig is. Het is geen teken van zwakte, maar juist van kracht om hulp te vragen en te weten dat je niet alleen bent in dit proces. 

_74B7762.jpg

Postnataal - het ouderschap

Wil je leren hoe je op een fijne manier voor jezelf omgaat met alle veranderingen en uitdagingen van het ouderschap? Hoe je je persoonlijke doelen kunt blijven nastreven, zelfs nu je ouder bent geworden? Wil je lief doen naar jezelf en je partner en vanuit onvoorwaardelijke liefde van je baby genieten? Wil je weer vanuit je eigen kracht keuzes maken in plaats van geleefd worden door alle goedbedoelde adviezen en tips om je heen? 

Ik help je graag in het proces van (bevallings)verwerking, acceptatie, het vinden van rust en liefdevol naar jezelf zijn. Door te kijken vanuit mildheid en vriendelijkheid creëer je ruimte om te groeien in je relaties, je ouderrol en de verbinding met je baby.

_74B7449.jpg

Testimonials 

- Kiki 

'De roze wolk was bij mij ver te zoeken. Hoe dankbaar ik ook was met ons zoontje, de kraamtijd was bijzonder zwaar en de slapeloze nachten hakte er flink in. Ik voelde me leeg en eenzaam en bovenal een hele slechte moeder. Via een vriendin kwam ik bij Eef terecht. Een fijne rustige vrouw, met veel aandacht en geduld. Middels de gesprekken met haar sta ik weer in verbinding met wie ik ben, wat ik voel en wat ik wil. Ik geniet weer van het leven en mijn prachtige zoontje.'

- Sietske

'Mijn eerste bevalling is zeer traumatisch geweest. Ik had last van nachtmerries, kon niet genieten van de kraamtijd en die wens van een groot gezin hebben was gelijk verdwenen. Ik voelde me veilig en gehoord om mijn verhaal te doen bij Eef. Samen met Eef ben ik aan de slag gegaan mijn angsten rondom de bevalling. 

Momenteel ben ik 34 weken zwanger, ik voel me rustig, volledig in verbinding met mijn lichaam en kijk uit naar de geboorte van ons tweede kindje.'

- Danny

'Mijn vrouw en ik hebben een grote kinderwens. Na 3 miskramen en een lang IVF traject begon ik aan mezelf te twijfelen; ik ben ook geen goede vader zijn, het is me niet gegund. Tijdens de sessies met Eef kwam ik achter veel negatieve overtuigingen over mezelf en hoe ik mezelf hier dagelijks mee martel. Samen met Eef ben ik aan de slag gegaan deze negatieve overtuigingen te vervangen door positieve overtuigingen. Dit deden we aan de hand van verschillende processen. Ik voel me weer krachtig en vol energie.'

bottom of page